Räpina tüdrukut saab juba uuel nädalal Eurovisioonil näha

LEPM
Copy
Räpinast päri Arhanna Sandra Arbma läheb Eestit esindama noorte Eurovisioonile.
Räpinast päri Arhanna Sandra Arbma läheb Eestit esindama noorte Eurovisioonile. Foto: Kairit Leibold / ERR

Juba uuel nädalal saab näha, kuidas Räpinast pärit Arhanna Sandra Arbma esineb noorte lauluvõistlusel. Kuigi võistlust on juba aastaid korraldatud, siis see on esimene kord, mil Eesti seal osaleb.

Euroopa Ringhäälingute Liidu (European Broadcasting Union/EBU) korraldatav üle-euroopaline lauluvõistlus Noorte Eurovisioon on mõeldud 9-14-aastastele noortele lauljatele ja on oma olemuselt sarnane Eurovisiooni lauluvõistlusele. Eesti Rahvusringhääling saadab Eestit võistlusele esindama ETV laulusaate «Tähtede lava 2022» võitja Arhanna Sandra Arbma (11).

Arhanna on pärit Räpina linnast ning alustas Räpina muusikakoolis õpetaja Margot Suure käe all õppimist juba 5-aastaselt. Tema suurepärane lauluhääl ja esinemisoskus võlub kuulajaid ning rohked konkursid ja esinemised on talle andnud tugeva lavanärvi. Lisaks laulmisele õpib Arhanna ka klaverimängu.

Noorte Eurovisioon 2023 toimub järgmisel pühapäeval, 26.11. Lauluvõistlust on võimalik jälgida Noorte Eurovisiooni ametlikult YouTube’i leheküljelt. Võistlus toimub Lõuna-Prantsusmaal Nice’i linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles