Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Restoranid seati taas kord pingeritta

Copy
Lüllemäe restorani Kolm Sõsarat peakokk Kerti Vissel (vasakul) ja majaperenaine Triin Rätsep.
Lüllemäe restorani Kolm Sõsarat peakokk Kerti Vissel (vasakul) ja majaperenaine Triin Rätsep. Foto: Restoran Kolm Sõsarat

Rahvusvaheline restoranijuht Falstaff kuulutas välja Eesti parimad restoranid. Lõuna-Eestist pääses nimekirja seitse söögikohta, neist kaks eriti mainekasse esikolmekümnesse.

Kokku on nimekirjas 147 söögikohta. Neist 30 parimat on seatud pingeritta, mida juhib sajast võimalikust punktist 97 teeninud Tallinna restoran 180 Degrees by Matthias Diether. Restorani road on koostisainerohked. Minimalismi ega tagasihoidlikkust selles majas ei tunnistata. Köögis valitseb ehtne Saksa kord, seevastu söögisaalis prantsuspärane sundimatu elegants.

Suur ja inspireeriv tunnustus

Tagasi üles