Läti klubiga rammu katsunud Serviti kaotas

LEPM
Copy
Meeskonna resultatiivseim Alfred Timmo saatmas palli teele.
Meeskonna resultatiivseim Alfred Timmo saatmas palli teele. Foto: ZRHK Tenax Dobele/Baltic Handball League

Laupäeval läks Põlva Serviti Balti liigas vastamisi Läti klubi ZRHK Dobele Tenaxiga. Põlva meeskond pidi võõrsil vastu võtma kindla kaotuse numbritega 30:35 (12:18).

Serviti on mänginud praeguse seisuga Balti liigas kuus mängu ja teeninud kokku kuus punkti.

Kassi ja hiire mäng

Serviti alustas oma mängu tugevalt. Kuni kuuenda minutini oldi Dobele klubiga 2:2 viigis. Siis viskas Alfred Timmo värava, mis andis kogu meeskonnale hoogu ja nõnda juhiti 10. mänguminutiks 6:3. Kolm minutit hiljem läks Serviti Stanislav Kholodiuki väravast lausa 8:4 juhtima. Kuid Tenax püsis innukalt sabas ja 16. minutiks oli seis 8:8 viigis. Seejärel hakkas Tenax Serviti haardest vabanema – 20. minutiks oli hoopis Serviti 4-väravalises kaotuses, skooriks 12:8. Vahemaa suurenes ning esimese poolaja kaotas Serviti tulemusega 12:18.

Teises mängupooles algas vigade parandus. Arturs Meikšans, Kholodiuk ja Timmo tõid meeskonna viie minutiga kolme värava kaugusele viigist. Kaks minutit hiljem skooris Timmo uuesti, visates seisuks lootustandva 18:20. Ent Tenax ei lasknud eduseisu käest ja põrutas viie väravaga ette. 48. minutiks oli skoor 28:22 kodumeeskonnale. Karl Markus Kanneli 3 väravat koos Jürgen Rooba ja Mathias Rebase väravatega aitasid Serviti peaaegu ühele pulgale Tenaxiga. Kuid 56. mänguminutil saavutatud 29:30 seis mängiti käest ja lõpuspurdiga võttis võidu võõrustaja ZRHK Tenax Dobele. Lõpptulemuseks kujunes 35:30 Tenaxile. Serviti resultatiivseim mängija oli Alfred Timmo 6 väravaga. 5 väravat viskas Tõnis Kase, 4 väravat said kirja Jürgen Rooba ja Stanislav Kholodiuk.

«Esimesest poolajast 10 minutit mängisime halvasti – jäime 0:9 spurdis alla. Kõikumist oli esimeses pooles palju,» lausus Serviti peatreener Kalmer Musting. «Teisel poolajal oli seda juba vähem. Mingid perioodid mängisime hästi ja saime hakkama. Kui väravate viskamine õnnestus, siis kaitses oleks võinud sisukamalt tegeleda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles