GALERII Värskas selgusid parimad õpilasfirmad

Mati Määrits
, reporter
Copy

Värskas toimunud X õpilasfirmade laadal noppis enim auhindu  Võru gümnaasium, esindatud oli ka pealinn ja peaga linn.

Parimaks õpilasfirmaks (ÕF) tunnistati Papilla Võru gümnaasiumist, kelle üleöö kaerahelveste komplekti kohta arvas žürii, et õppurid on hästi ära tabanud turuniši. Nende klient on tööle kiirustav kontoriinimene või hommikuti magada armastav gümnasist. Papilla liikmed on Berta Elyse Palk, Mia Joanna Koort, Anete Laht ja Helis Keero ning juhendaja Maivi Liiskmann.

Parim minifirma on Värska gümnaasiumi Magusuni, kes pakkus laadal lõhnaküünlaid. Parim müügistrateegia oli Võru gümnaasiumi õpilasfirmal PEX, kes oli välja pannud saunatarvikud. Parim väljapanek - keskonnasõbralik ja biolagunev taimekasvatuskomplekt - tõi tunnustuse Võru gümnaasiumi õpilasfirmale AssaIdu. 

Parima teenuse - maiustused, mida on võimalik tellida - pakkujad on Võru fümnaasiumi firmast Pliksid Köögis. Parima tootega - iseniisutavad lillepotid - tuli välja Võru gümnaasiumi ÕF PotX. Parim Setomaa firma on Mikitamäe kooli minifirma Setomaa Ampsud, kes pakkus ampsata tervislikke krõpse. 

Eripreemia vääriliseks arvati H.Treffneri gümnaasiumi ÕF Vurr, kes oli Värskasse toonud tööstusjääkidest õmmeldud mänguasjad kassidele ja koertele. Teise eripreemia teenis heegeldatud mänguasjadega Võru gümnaasiumi ÕF AMI.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles