Produtsent: Arhanna esinemist mõjutas kindlasti laulmine haigena

Vahur Joa
, ajakirjanik
Copy
Arhanna Sandra Arbma sai Noorte Eurovisioonil 15. koha.
Arhanna Sandra Arbma sai Noorte Eurovisioonil 15. koha. Foto: Georg Savisaar / ERR

Räpinast pärit 11-aastane Arhanna Sandra Arbma esines pühapäeva õhtul vapralt Prantsusmaal Noorte Eurovisioonil. Kuigi kokkuvõttes saadi eelviimane koht, siis tuleb noort lauljat kiita, sest ta laulis haigena.

Lauljanna haigeks jäämist kinnitas temaga Prantsusmaal kaasas olnud ERRi produtsent Laura Kõrvits. «Arhanna jäi tõesti laupäeva hommikul haigeks ning peaproovis, mida hindas žürii, hoidsime hinge kinni, et ta suudaks laulda. Pühapäeva hommikul käis meil hotellis arst, kes Arhanna üle vaatas ja vajaliku ravi määras. Igaks juhuks palusime korraldajatel showks peaproovi salvestuse valmis panna, juhul kui tõesti häält ei peaks tulema,» rääkis Kõrvits.

«Paar tundi enne lavale astumist otsustasid Arhanna ja tema lauluõpetaja Margot Suur, et ta siiski teeb esinemise ära. Kas see mõjutas tema esinemist - kahtlemata,» kirjeldas produtsent. «Aga arvestades olukorda, tuli esitus võimsalt välja, kõik laulu keerulised kohad õnnestusid ja Arhannale oli nii suure publiku ees ülesastumine kogemus kogu eluks,» usub Kõrvits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles