Eduka vineeritehase juht kiidab töötajaid

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää vineeritehase juht Silver Rõõmussaar ütleb, et nad ei näe potentsiaali ja vajadust tootmist laiendada – peamine eesmärk on üha keerukamas keskkonnas oma tegevust jätkata.
Otepää vineeritehase juht Silver Rõõmussaar ütleb, et nad ei näe potentsiaali ja vajadust tootmist laiendada – peamine eesmärk on üha keerukamas keskkonnas oma tegevust jätkata. Foto: Maarius Suviste

Valgamaa aasta suurettevõte 2023, talvepealinnas asuv UPM-Kymmene Otepää OÜ on 250 väljaõppinud töötaja ja kvalifitseeritud spetsialistiga üks suurimaid ja edukamaid tööandjaid piirkonnas.

23 aastat tagasi rajatud Otepää vineeritehases toodetav kasevineer leiab kasutust ehitus-, laevandus-, transpordi- ja pakenditööstuses.

«Meie tootmine Otepääl on edukas, sest meil on inimesed, kes teevad oma tööd hingega,» ütles tehase juht, otepäälane Silver Rõõmussaar. Tema sõnul on UPMi tuntus usaldusväärse tööandjana ja võimalused enesearengut silmas pidades aidanud inimesi värvata sõltumata sellest, milline on majanduskeskkond. «Oleme piirkonnas tuntud ja hinnatud tööandja. Vabu töökohti on pakkuda harva.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles