Elektrikatkestusi jagub jätkuvalt nii Valga- kui Võrumaale

Mati Määrits
, reporter
Copy
Enim tarbijaid oli neljapäeva õhtul vooluta Võrumaal Varstu kandis. Foto on illustratiivne.
Enim tarbijaid oli neljapäeva õhtul vooluta Võrumaal Varstu kandis. Foto on illustratiivne. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kui Põlvamaal oli pimeduse saabudes võimalik lae- või laualamp põlema panna suuremas osas kodudest, siis märksa nukram oli neljapäeva õhtul olemine mitmel pool Valga- ja Võrumaal.

Elektrilevi andmeil oli enim tarbijaid vooluta Võrumaal Varstu ja Tsooru kandis (vastavalt 276 ja 101) ning Valgamaal Sangaste lähedal (249). Põlvamaal oli kell 19 alla poolesaja katkestuse Kooraste kandis, kuid nüüdseks on vool jälle tagasi. Kui kell 19 oli Valga lähedal Jaanikese kandis 238 katkestust, siis veerand tundi hiljem oli neid jäänud 27. Valgamaal Riidajas oli vooluta 170 tarbijat, Tõrva lähedal Roobel 64 tarbijat.

Täna kell 8.15 oli Võrumaal aktiivseid rikkelisi katkestusi kaheksa, millest mõjutatud oli 447 tarbijat. 101 tarbijat oli vooluta Tsooru, 74 Mõniste ja 70 Varstu kandis. 

Valgamaal oli aktiivseid rikkelisi katkestusi üheksa, millest mõjutatud oli 719 klienti. Enim oli neid - vastavalt 168 ja 64 - Riidaja ja Roobe kandis. 

Põlvamaal oli aktiivseid rikkelisi katkestusi kaks, millest mõjutatud oli 96 kasutajat. Rohkem sai pihta Kooraste ja Rebaste kant Kanepi vallas. Uus katkestus 12 tarbijaga oli tekkinud maakonna teise otsa Aravule.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles