Põlvamaa säästukuninganna kollektsioneerib nullkuluga päevi (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kui Nele Kure 2019. aastal lapsega koju jäi, seadis ta sihiks, et hakkab raha koguma ja arvestab, et saab olla kodus lapse kolmeaastaseks saamiseni. Peagi tegi ta esimesed investeeringud Tallinna börsil.
Kui Nele Kure 2019. aastal lapsega koju jäi, seadis ta sihiks, et hakkab raha koguma ja arvestab, et saab olla kodus lapse kolmeaastaseks saamiseni. Peagi tegi ta esimesed investeeringud Tallinna börsil. Foto: Arvo Meeks

Põlvamaalase Nele Kure sõnul on säästmine temaga kaasas käinud juba varasest lapsepõlvest. Nüüdki peab ta seda investeerimisel oluliseks eelduseks ja peab vahel endaga võistlust, mitu sellist päeva ta suudab kuus koguda, kus raha ei kulutagi.

Nele Kure elab Vastse-Kuustes ja on aastaid olnud seotud noorsootööga, juhtides aastast 2013 Põlva noortekeskust. Kui ta sealt 2019. aastal lapsepuhkusele jäi, sattus huviorbiiti investeerimine. «Endine töönarkomaan jäi koduseks. Otsisin väljundit. Rahatarkus on alati huvitanud,» tunnistas ta.

Kure seadis sihiks hakata raha koguma, et võiks olla kodus lapse kolmeaastaseks saamiseni. Aasta 2020 lõpus tegi Kure esimesed investeeringud Tallinna börsil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles