INTERVJUU Urmas Reinsalu: valitsus kardab erakorralisi valimisi nagu vanakurat välku (3)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Neljapäeval Võru erakonnakaaslasi külastanud Isamaa esimehe Urmas Reinsalu sõnul on neile osaks saanud populaarsuse tõus tööriist, millega praegust valitsust survestada.
Neljapäeval Võru erakonnakaaslasi külastanud Isamaa esimehe Urmas Reinsalu sõnul on neile osaks saanud populaarsuse tõus tööriist, millega praegust valitsust survestada. Foto: Arved Breidaks

Eesti poliitika on jõudnud omadega ummikusse ning uus reaalsus riigikogus, kus elu käib venitamise ja usaldushääletuste rütmis, võib kesta kuni selle koosseisu lõpuni. Väljapääs oleks kiiresti läbiviidavad erakorralised valimised, leiab Isamaa esimees Urmas Reinsalu (48).

Isamaa toetus on kolmapäeval avaldatud reitingus tõusnud 27,1 protsendi peale. Mida te selle teadmisega peale hakkate, kui riigikogu valimisteni on veel kolm aastat aega?

See on väga suur vastutus, aga see on ka tööriist erakonnale, et survestada valitsust rumalast ja läbimõtlematust poliitikast hoiduma, korrigeerima oma poliitikat ja poliitika tegemise stiili. Kuue kuu pärast on järgmised valimised, kus Eesti rahvas saab öelda, kas talle meeldib Kaja Kallase valitsuse poliitika või ta soovib alternatiivi – Euroopa parlamendi valimised.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles