Pühapäevast ilma kujundab arktilistelt aladelt saabuv külm

BNS
Copy
Ilmateenistuse prognoosi järgi langevad temperatuurid väga madalale.
Ilmateenistuse prognoosi järgi langevad temperatuurid väga madalale. Foto: Elmo Riig

Arktiliste alade poolt lisanduva külma toel langeb pühapäevaöine õhutemperatuur paiguti 17 miinuskraadini ja ka päeval püsivad õhutemperatuurid 5–11 kraadi alla nulli.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva kohatiste selgimistega pilves ilm. Peamiselt saartel ja rannikualadel sajab kohati vähest lund. Paiguti tekib udu ja on jäidet. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, saartel valdavalt idakaaretuul 2–8 m/s. Külma on 7–13, kohati 17, rannikul paiguti 2–5 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Kohati võib vähest lund sadada. Paiguti on udu, kuid enamasti on nähtavus hea. Külma on 7–11 kraadi.

Pühapäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm ja kohati sajab lund. Hommikul püsib paiguti udu ja on jäidet. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 5–11, rannikul paiguti 1–3 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Kohati võib vähest lund sadada. Hommikul on paiguti udu, kuid enamasti on nähtavus hea. Külma on 5–8 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles