GALERII Noored avastasid enda jaoks uusi valikuid

Mati Määrits
, reporter
Copy

Põlvamaa vanemate klasside õpilased said täna õppetööst vabaks, et sõita või liikuda maakonnakeskuse kultuuri- ja huvikeskusse, avardamaks oma pilti edasiõppimise võimaluste ning laiemalt maailmas toimuva kohta.

Paarisaja noorte motiveerimiseks ning ettevõtliku meele ärgitamiseks kõnelesid neile Inga Lunge, Jalmar Vabarna ja Rahakratt. Haridusmessil aga tutvustasid õppimisvõimalusi lisaks Põlvamaa enda koolidele Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool, Kõrgem Kunstikool Pallas, Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Eesti Lennuakadeemia, Võrumaa haridus- ja tehnoloogiakeskus, Räpina aianduskool ja mitmed teised.

Põlva gümnaasiumi 11. klassi õpilane Eleri Piho märkis vahetult pärast Estonian Business Schooli (EBS) boksi külastamist, et tal kerge huvi ettevõtluse vastu on, aga ei ole päris kindel, kas see just tema teema on. Peamiselt külastas koolide esindusi, mõnest boksist aga läks ka mööda. «Kuna ma ei tea, mida teha tahan, siis vaatan kõike. Nii humanitaar- kui reaalvaldkonnas huvitab mind miski, aga ma ei kaldu kindlalt ühe poole,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles