Valga Rajaleidja kolib jaanuaris riigimajja

LEPM
Copy
Valga kohtu- ja riigimaja.
Valga kohtu- ja riigimaja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alates 2. jaanuarist asub haridus- ja noorteameti Rajaleidja keskus Valgas riigimajas aadressil Kesk tn 12.

„Kolime värskelt renoveeritud 111-aastasse endisesse pangahoonesse, kuhu on meie töötajate ja klientide jaoks loodud head tingimused. Keskuses jätkavad tööd meie õppenõustamise spetsialistid: psühholoog, eripedagoog, logopeed ja sotsiaalpedagoog, kelle vastuvõtule on lapsevanemad ja lastega töötavad spetsialistid oodatud,“ rääkis haridus- ja noorteameti Rajaleidja Kagu-Eesti büroo juht Iiris Tagen.

Nõustamine ja klientide vastuvõtt toimub eelneval registreerimisel. Nõustamisaja broneerimiseks saab kasutada e-broneerimissüsteemi aadressil www.rajaleidja.ee või helistades telefonil 7350700.

Rajaleidja keskustes töötavad eripedagoogid, logopeedid, sotsiaalpedagoogid ja psühholoogid pakuvad tasuta õppenõustamist vanematele, õpetajatele, tugispetsialistidele ja teistele lapsi haridusteel toetavatele täiskasvanutele.

Õppenõustamise käigus selgitatakse välja lapse õppimise või käitumisega seotud probleemid, mis takistavad edukat haridusteed. Seejärel nõustatakse last ümbritsevaid täiskasvanuid, kuidas toetada lapse arengut ja toimetulekut ning korraldada õpet ja kasvatust.

2024. aastal saab Rajaleidja üle-eestiline võrgustik 10 aastaseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles