Lastevanemad hakkasid õppeklassi asemel generaatori jaoks raha koguma (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Lüllemäe põhikooli direktor Mart Kase on seda meelt, et keskenduda tuleb lahendustele ja praegu on kõige pakilisem generaatori ost. Siis saab küünlavalgel istuda vabatahtlikult.
Lüllemäe põhikooli direktor Mart Kase on seda meelt, et keskenduda tuleb lahendustele ja praegu on kõige pakilisem generaatori ost. Siis saab küünlavalgel istuda vabatahtlikult. Foto: Arvo Meeks

Lüllemäe kooli lastevanematel oli veel mõni päev tagasi kavas osta kasvuhoone ja luua koolile õuesõppeklass. Elektrivarustuse kadumine koolist muutis seda plaani.

«Elekter läks siit ära üleeile kell 15. Õieti pinge läks selliseks, et miski korralikult ei töötanud,» rääkis neljapäeval olukorrast Lüllemäe koolis direktor Mart Kase. «Õhtul läks vool täitsa ära, tagasi tuli külas eile õhtul kell 20, kooli kell 22. Siis oli koolimaja väga külm, täna ja eile pidime õppetöö ära jätma.»

Kooli lastevanemate tehtud MTÜ- l oli veel viis päeva varem plaan hakata kasvuhooneks raha koguma ning teha õue õppeklass. «Nüüd hakkame hoopis generaatoriraha koguma. Karula vabatahtlike päästeselts võtab seadme enda hoole alla. Teeme proovimõõtmised, kui vinget generaatorit vaja on,» ütles direktor, kelle sõnul võib selle hind jääda 15 000 euro kanti.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles