Lumi tõi turistid Lõuna-Eestisse

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
GMP Clubhoteli juhataja Maarja Salloki kinnitusel on lumerohkus toonud kliente juurde. Kohe hotelli juurest pääseb ka suusaradadele.
GMP Clubhoteli juhataja Maarja Salloki kinnitusel on lumerohkus toonud kliente juurde. Kohe hotelli juurest pääseb ka suusaradadele. Foto: Arvo Meeks

Viimastel nädalatel maha sadanud lumevaip on toonud Lõuna-Eestisse rohkesti talvemõnusid hindavaid turiste ning piirkonna majutusasutustes napib kohtasid. Hotellides on toad välja müüdud nii lähemateks nädalavahetusteks kui ka algavaks koolivaheajaks.

«Esimene lumi meile kohe kliente ei toonud, sest mujal Eestis lund veel väga ei olnud,» rääkis Otepää GMP Clubhoteli juhataja Maarja Sallok. «Kui aga lumi kõikjal maha tuli, hakati kohe nii koolivaheajaks kui ka talviseks puhkuseks broneeringuid tegema.» Kõrge nõudlusega ongi seega inimeste vabamad ajad: nädalavahetused ja koolivaheajad.

Salloki sõnul on koolivaheaeg talvel nende seisukohalt üks kõige populaarsemaid perioode ning selleks ajaks on hotell suures osas juba välja müüdud. «Inimesed on samas viimaste aastatega ka ettevaatlikuks tehtud,» tõdes ta. «Nädalavahetused on küll enamasti välja müüdud, kuid paljud plaanid tehakse ka viimasel minutil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles