Nädala alguses jätkub sula

LEPM
Copy
Sulailm. Foto on illustreeriv.
Sulailm. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Järgmise nädala esimeses pooles valitsevad päeval plusskraadid ja vaid öiti võib termomeetrinäit paiguti paar pügalat alla nulli langeda.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Lõuna- ja Lääne-Eestis sajab mitmel pool vihma. Puhub läänekaaretuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, saartel kuni +6 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub läänekaaretuul 3–9 m/s. Sooja on 1–6 kraadi.

Teisipäeva öösel hakkab pilvisus tihenema. Pärast keskööd levib vihmasadu saartelt üle maa ida suunas, sekka tuleb ka lörtsi. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +5 kraadi. Hommikuks läheb mõnevõrra soojemaks. Teisipäeva päeval hakkab saartelt alates pilvisus hõrenema. Ennelõunal sajab mandril mitmel pool vihma, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 2–7 kraadi.

Kolmapäeva öö hakul on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärast keskööd pilvisus tiheneb. Hommikul sajab Lääne-Eestis kohati vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Hommikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu levib lõunast põhja ning õhtul sajab ka lund. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3–9, ennelõunal rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles