Põlva haigla nõukogu asus juhtima Toomas Ellervee

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
AS Põlva Haigla nõukogu esimees Toomas Ellervee.
AS Põlva Haigla nõukogu esimees Toomas Ellervee. Foto: Madis Perli

AS Põlva Haigla nõukogu valis esmaspäeval oma uueks esimeheks veresoontekirurgi Toomas Ellervee, kes ennustab raviasutusele raskeid aegu.

«Põlva haigla seis on selle aasta eelarve kohta väga hea, kuid tulevik ei pruugi tulla helge. Arvestades Ukraina sõda, Eesti majanduse hetkeseisu, Tervisekassa raha defitsiiti, siis võib öelda, et rasked ajad on ees,» ütles Toomas Ellervee.

Tema sõnul on Põlva haiglal oma koht tervishoiusüsteemis, seda nii aktiivravis kui ka järelravis. Järgmisel suvel valmiv uuendatav erakorralise meditsiini osakond annab patsientidele tänapäevased ja mugavad ravivõimalused.

«See nišš, milles pannakse rõhku sisehaiguste ja kirurgia aktiivravi kõrval ka taastusravile, õendusele ja hooldusele loob hea tagala Tartu Ülikooli kliinikumile, kus võimalused kergemate patsientide käsitlemiseks on piiratud. Eesti vananevale elanikkonnale on need äärmiselt vajalikud teenused,» lisas Ellervee.

AS Põlva Haigla nõukogu on kuueliikmeline. Tartu Ülikooli Kliinikum SA ja Põlva vald nimetavad kumbki kolm liiget. Lisaks Ellerveele kuuluvad nõukogusse kliinikumi finantsjuht Rasmus Pikkani ja spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku õendusjuht Kadri Piir. Põlva valda esindavad Põlva vallavolikogu esimees Georg Pelisaar, Põlvamaa arenduskeskuse juhataja Lennart Liba ja Räpina vallavanem Enel Liin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles