Selgus ettevõtte, mis hakkab uuest aastast Tõrvas osutama perearsti teenust (1)

LEPM
Copy
Tõrva tervisekeskuse juhataja Merily Boisen ja vallavolikogu esimees Maido Ruusmann detsembri lõpus valmiva tervisekeskuse kolmandal korrusel, kus hakkab tegutsema uuenduslik perearstikeskus.
Tõrva tervisekeskuse juhataja Merily Boisen ja vallavolikogu esimees Maido Ruusmann detsembri lõpus valmiva tervisekeskuse kolmandal korrusel, kus hakkab tegutsema uuenduslik perearstikeskus. Foto: Arvo Meeks

Jaanuarist 2024 käivitub Tõrva vallas uuendus perearstiabi osutamisel: senise kolme perearsti asemel teenindab kõiki Tõrva valla nimistute patsiente Terviseagentuur OÜ.

Teenuseid hakatakse osutama uue tervisekeskuse 3. korrusel aadressil Tartu 4.

Muudatus jõustub tervisekassa läbi viidud konkursi tulemusel, millega otsiti Tõrva valla kolme nimistu patsientide teenindamiseks ühte perearstiabi teenusepakkujat. Valituks osutus Terviseagentuur OÜ, kelle eesmärk on elanikele luua hästi toimiv ning patsiente toetav perearstikeskus, mis tagab vajaliku ja professionaalse arstiabi ning terviklikuma teenuste valiku.

Terviseagentuur OÜ Tõrva meeskonna eesotsas alustab 1. aprillist tööd uus perearst dr Paul-Matis Türnpuu. Dr Türnpuu kolib tagasi oma senisest elu- ja töökohast Rootsis, mistõttu asendavad teda kaanuarist märtsini perearstid Madis Tiik ja Jana Merisalu koostöös üldarstidega. Terviseagentuuri Tõrva meeskonnas jätkavad tööd patsientidele juba tuttavad pereõed Annika Leppik, Marge Udras, Laili Veskijärv, Ragne Loomus ja Grete-Mai Kokamägi. Lisaks on meeskonnas registraator, ämmaemand ja füsioterapeut.

Nii, nagu kõikides terviseagentuuri perearstikeskustes, käivitub ka Tõrva patsientidele eelvisiidi teenus. See tähendab, et perearstikeskusesse pöördumiseks tuleb oma tervisemure esmalt edastada ööpäevaringses iseteeninduses või helistada registratuuri.

4. jaanuaril toimub Tõrva kinos Koit infotund, millel tutvustatakse uues tervisekeskuses tööd alustava Terviseagentuuri teenuseid ja meeskonda. Kõigil soovijatel on võimalus esitada küsimusi. Kohtumisel osalevad Terviseagentuuri, tervisekassa ja Tõrva vallavalitsuse esindajad.

Terviseagentuur on 2006. aastal asutatud esmatasandi terviseteenuseid pakkuv ettevõte, mille perearstikeskused Võrus, Valgas, Värskas, Lasval, Tõrvas, Viljandis, Koerus, Vormsil ja Loksal teenindavad kokku 19 nimistut. Ettevõtte meeskonnas töötab üle Eesti pea 100 spetsialisti, kes ühiselt annavad olulise panuse Eesti tervishoiu arengusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles