Tartu 2024 tõmmatakse käima täna Valga spordihallis

LEPM
Copy
Viimased kümme aastat Taanis elanud Karmen Rõivassepp praegusel ajal Valka tihti just ei satu. Aga kui satub, siis ikka nii, et rõõmus meel üle kõige.
Viimased kümme aastat Taanis elanud Karmen Rõivassepp praegusel ajal Valka tihti just ei satu. Aga kui satub, siis ikka nii, et rõõmus meel üle kõige. Foto: Arvo Meeks

Valga, Tõrva ja Otepää vald tulevad täna kokku Valga spordihalli, et pidulikult avada kultuuripealinn Valga maakonnas. Esineb ka Karmen Rõivassepp, kes pälvis aasta lõpus Taani parima džässhelilooja tiitli. Sama tunnustuse pälvis helilooja ka Eestis.

Karmen Rõivassepp on Valga juurtega jazzitalent, kes lööb laineid Taanis. Danish Music Awards Jazz 2023. aasta laureaat Jazz Composer of the Year kategoorias naaseb kodulinna, et meelitada valgalaste kõrvu oma maheda häälega.

Koos temaga astub üles ansambel Angus. See on Lõuna-Eestis sündinud muusikute kollektiiv, kes süstib talvisesse kaamosesse suvist reggae- ja skamuusikat. Euroopa kultuuripealinna avamistel Lõuna-Eestis ühendavad nad jõud iga maakonna kohaliku tähega, et tuua publikuni uues kuues armastatud lood.

Piirilinna Valgat väisavad ka meie naabrid Lätist. Lavale astub DJ Magnuss Eriņš, kes paneb tantsukingad pilli lööma. 

Algselt Valga keskväljakule planeeritud pidu toimub pakaselise ilma tõttu 5. jaanuaril 2024 kell 19.00 Valga spordihallis. Sündmus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles