KESKERAKOND LÕHENEB Heimar Lenk: mässavad need, kel kindlat maailmavaadet polegi (27)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Kunagine riigikogu liige Heimar Lenk märkis, et Keskerakond ise ei kao kuhugi ning sotsiaalselt ebavõrdne Eesti selle parteita hakkama ei saa.
Kunagine riigikogu liige Heimar Lenk märkis, et Keskerakond ise ei kao kuhugi ning sotsiaalselt ebavõrdne Eesti selle parteita hakkama ei saa. Foto: Kristjan Teedema

Kommenteerides kuue riigikogu liikme lahkumist Keskerakonnast, ütles partei pikaaegne liige Heimar Lenk: «See on tore, et Keskerakond puhastub.»

Rahvasaadikud Tanel Kiik, Jaak Aab, Ester Karuse, Andre Hanimägi, Enn Eesmaa ja Kersti Sarapuu otsustasid täna lahkuda Keskerakonnast.

«Mässavad need, kel kindlat maailmavaadet polegi. Neil ükskõik, kas liituda Isamaaga või sotsidega või Reformierakonnaga. Peaasi, et saaks riigipirukale lähemale ja palk jookseks ka tulevikus edasi,» kommenteeris eksparteikaaslaste tegutsemist Põlvas pensionipõlve pidav endine riigikogu liige Heimar Lenk.

Tema sõnul on lahkujatel Eesti suurema ja kindlate traditsioonidega erakonna tulevikust ükskõik. «Enamik neist sai ka riigikokku mitte enda häältega, vaid hea kohaga nimekirjas. Lahkuvad põhiliselt inimesed, kes viimased kümmekond aastat partei põhikursile ehk Edgar Savisaare Keskerakonna põhimõtetele vastu töötanud ja sellega partei asutaja ka hukutasid,» rääkis Lenk.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles