Lõuna-Eesti Postimees valis aasta parimaks töötajaks Tiit Loimi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Aasta kolleeg ja muusa laureaat on reporter Tiit Loim.
Aasta kolleeg ja muusa laureaat on reporter Tiit Loim. Foto: Arvo Meeks

Lõuna-Eesti Postimehe aasta parima töötaja tiitli ehk kolleegiauhinna sai ajakirjanik Tiit Loim. Lehetoimetus valib aasta töötajat traditsiooniliselt aasta lõpus ning oma hääle saavad anda kõik toimetuse liikmed.

Kolleegid kiidavad Tiitu kui universaalset töömeest, kes leiab lugejaid huvitavaid teemasid ning oskab neid loetavaks muuta. «Erilise huumorisoonega. Hea vaist teemade leidmisel ja osav kirjutaja. Koostöövalmis ning meeldiv kolleeg,» ütlevad kolleegid.

Ühtlasi hindavad teised tiimiliikmed seda, et Tiiduga on hea klapp ja temalt saab alati head nõu. «Kui küsida, siis ta annab nõu. Oskab hinnata ka veebi olulisust.»

Enim kiidetakse tema puhul mitmekülgsust. Tiit kuulub nende hulka, kes tihti võtab enda kanda teemasid, mida teised võtma ei kipu. Tõeliselt tunneb aga Tiitu vaid see, kes tema erakordse huumorimeele lahti muukida suudab.

«Globaalselt avara silmaringiga, mis viib huvitavate mõttekäikudeni ja annab lugejale värske vaatevinkli. Empaatiline nii allikate kui kolleegide suhtes, hea keelevaistuga,» ei ole kaastöötajad Tiitu kiites kitsid. «Suurepärane meeskonnaliige, kolleegina teistega arvestav, alati abivalmis, usaldusväärne ning koostööaldis. Otsib lahendusi ja pingutab hea tulemuse nimel.»

Ajakirjanik Tiit Loim kirjutab eelkõige Valgamaa teemadel, kuid tema haare ulatub ka kaugemale. Tema teemadevalik ning allikatevõrk on lai ning ta vormib nii tasakaalustatud faktipõhiseid uudiseid kui ka inimesi avavaid huvitavaid olemuslugusid.

Tiit Loim on toimetuse parima töötaja tiitli saanud ka aastal 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles