Otepää kahevõistluse MK-etapile on oodata rekordarv sportlasi

LEPM
Copy
Vähem kui kuu aja pärast saabuvad Otepääle maailma parimad kahevõistlejad.
Vähem kui kuu aja pärast saabuvad Otepääle maailma parimad kahevõistlejad. Foto: Adam Illingworth

Vähem kui kuu aja pärast saabuvad Otepääle maailma parimad kahevõistlejad, sest 9.-11. veebruarini leiab aset kahevõistluse MK-etapp. Tänaseks on end ülesse andnud 82 sportlast 14st erinevast riigist.

Viessmann FIS Kahevõistluse MK Otepää maailmakarikaetapi eelregistreerunud meeskondade seas on Soome, Jaapani, Norra, Saksamaa ja Austria koondised, kes kõik toovad Otepääle oma parimad sportlased. Norra meeskond on ülesse andnud 7 meesportlast, Austria ja Saksamaa vastavalt 8, Jaapan ja Soome 5. Esmakordselt tulevad Otepääle ka Šveitsi sportlased.

Otepää MK-etapi korralduskomitee esimees Ago Markvardt avaldas, et kuna oodata on kõiki tugevaid sportlasi, tõotab Otepääl aset leida tipptasemel suusavõistlus. «Senised ettevalmistused on sujunud ootuspäraselt ning on suur rõõm võõrustada nii suurt hulka tipptasemel atleete.»

Nädalavahetusel on kavas mass-start ja individuaalne normaalmäe võistlus Gunderseni meetodil. Võistluste kõrvalprogrammis avaneb kõigil võimalus osa võtta ennustusvõistlustest, sooja andvast kakaobaarist ning meelelahutuslikust mälumängust. Lisaks ootavad näomaalingud, lumelinna ehitamine, sportlikud soojendusmängud ning lapsed saavad oma oskusi proovile panna Maru suusahüppemäel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles