Setomaa sportliku aasta lükkasid käima korvpallipoisid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Laagris osalenud noored korvpallurid
Laagris osalenud noored korvpallurid Foto: Reigo Teervalt/Kk Valga

Värska gümnaasiumis sai hiljuti teoks Setomaa, Räpina ja Alūksne vaheline poiste U13 ja U15 vanuseklasside korvpalliturniir. Omavahel võtsid mõõtu korvpalliklubi Valgamaa/Värska ning Räpina spordikooli võistkonnad ja Läti linna Alūksne kaks tiimi.

U13 vanuseklassis läks võit KK Valgamaa/Värska võistkonnale. Teise koha sai Räpina spordikooli ja kolmanda Alūksne tiim.

U15 vanuseklassis läks võit Räpina spordikooli, kes oli õigupoolest küll esindatud U18 võistkonnaga. Teise koha sai KK Valgamaa/Värska tiim ja kolmas koht läks taas üle piiri Alūksnesse.

Järgmisel päeval olid kavas treeningud samadele tiimidele, neid viis läbi Tartu ülikooli noortetreener Jano Kunts.

Turniir sai teoks Eesti-Läti Interregi koostööprojekti «Sports for All» käigus, mis toob kokku Setomaa, Räpina ja Alūksne sporti ja liikumisharrastusi armastavad inimesed ning pakub kohalikele elanikele uusi võimalusi osaleda ühistel võistlustel ja spordiüritustel ning harrastada aktiivset elustiili.

Koostöö sai alguse 2023. aasta sügisel ja kestab 2025. aasta suve keskpaigani. Selle aja jooksul on kavas mitmesugused spordivõistlused eri vanuserühmadele. Osalemise võimalus on kõigil Setomaa elanikel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles