Galerii Valgamaa tänas oma tublisid tegijaid

Tiit Loim
, reporter
Copy

Otepääl tunnustati neljapäeval Valgamaa eelmise aasta tublimaid tegijaid. Aasta kultuuripärli tiitliga pärjati Sangaste kultuurimaja perenaine Marina Pulver, elutööpreemia pälvis kultuurivedur Merce Mäe.

Otepää kultuurimajas peetud pidu oli Valgamaa Arenguagentuuri, MTÜ Valgamaa noorsootöökeskuse Tankla, Valgamaa Spordiliidu ning Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi ühine tänuõhtu.

Kultuuripärliks valiti Sangaste kultuurimaja perenaine Marina Pulver. Tema tulekuga 2019. aastal on Sangaste kultuurielu muutunud elavaks, toimuvad õpitoad, kontserdid, teatrid. Ta on muutnud soikunud Sangaste kultuurielu rahvakultuurikantsiks, täpselt selliseks, nagu üks kogukonna kultuuritempel olema peab. Pulveri tegevust võib tuua vabalt eeskujuks kogu Valgamaal, öeldakse iseloomustuses. Ta on algatanud Sangaste mail teatritegemise ning Otepää vallas võib Sangastet tänu talle nimetada teatrikülaks. Tema hea töö tulemusena on kultuurisündmused alati rahvarohked ja kultuurimajas töötab väga suurel hulgal huviringe. Pulver teeb oma tööd südamega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles