Tabelit juhivad Põlva tiimid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Coop Põlva võistkond
Coop Põlva võistkond Foto: Laura Plakso

Sarnaselt eelnevate aastatega võtab Põlva Serviti käsipallitiimi duubelmeeskond Coop Põlva tänavu konkurentidega mõõtu esiliigas. Põhiturniiri 20 mängust pooled on peetud. Kirjas on üheksa võitu ja viik.

«Poisid on olnud head. Eelneva aastaga võrreldes on oluliselt juurde tulnud stabiilsust,» tunnustas tiimi Coop Põlva peatreener Kalmer Musting. «Lisaks on võistkonnal head liidrid nagu Kermo Saksing, Karl Markus Kannel ja Andero Viljus.»

Coop Põlva meeskonna resultatiivseimad on olnud Kermo Saksing 65 väravaga ning Karlis Kalk 58 ja Karl Markus Kannel 55 väravaga.

Sel hooajal pallib võistkond koosseisus Andero Viljus, Aron Oberg, Oskar Härmits, Kermo Saksing, Joonas Vassiljev, Kevin Piir, Karlis Kalk, Karl Markus Kannel, Andero Hääl, Henry Jõesalu, Sven Byron Mitt, Ardi Hindrikson, Rainet Vool, Aron Saarna, Jass Einassoo, Romet Viljus, Kermo Kuklase, Reio Kähr. Peatreener Mustingu kõrval on abitreener Kristjan Muuga.

Seejuures on Põlva võistkondadel liigas lausa kaksikjuhtimine. Teisel kohal on Põlva/Arcwood. Kui liidril on kogutud 19 punkti, siis teise koha võistkonnal viie võrra vähem ehk 14. Sama palju punkte on ka kolmandal kohal paikneval Tallinna spordikooli/HC Tallase tiimil.

Põhiturniirile, mis lõppeb aprilli keskpaigas, järgnevad play-offid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles