Bussipilet hakkab Võru- ja Põlvamaal maksma 2 eurot

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva linna bussijaam. Bussid, Gobus FOTO: Arvo Meeks
Põlva linna bussijaam. Bussid, Gobus FOTO: Arvo Meeks Foto: Arvo Meeks

Võru ja Põlva maakonnas bussitransporti korraldav Kagu ühistranspordikeskus kehtestas alates 1. aprillist bussipileti üksikpileti hinnaks 2 eurot.

Üksikpilet maksab 2 eurot juhul kui see ostetakse bussis, olgu sularahas või pangakaardiga tasudes. Üksikpilet kehtib ühel sõidul ja ümberistumist see ei võimalda, teatas ühistranspordikeskus.

Odavamalt saab sõita, kui osta e-pilet, mis maksab 1.50 eurot. Seda saab osta bussist ainult ühiskaardile. E-pilet kehtib esimest valideerimise hetkest 1,5 tunni jooksul, mis annab õiguse 1,5 tunni jooksul sama piletiga sõitu jätkata järgmiste maakonnaliinidega, millega saab sõita liini lõpuni. Ümberistumisel on pilet kehtiv, kui uus valideerimine toimub 90 minuti jooksul. Kui 90 minutit saab täis sõidu ajal, saab ikka sõita liini lõpuni.

Müüki tuleb ka 24 tunni pilet hinnaga 4.50 eurot, mille saab osta ühiskaardile veebist. Bussi sisenedes tuleb sõiduõiguse saamiseks ühiskaart valideerida ning 24 tunni arvestus algab esimest valideerimisest.

Samuti on võimalik osta 30 päeva pilet hinnaga 25 eurot. Sellegi pileti saab osta ühiskaardile.

Kõik välja toodud piletid on kehtivad ühistranspordikeskuse kinnitusel Tartumaa, Hiiumaa, Ida-Virumaa, Jõgevamaa, Järvamaa, Põlvamaa, Saaremaa, Valgamaa, Viljandimaa ja Võrumaa maakonnaliinidel. Tartumaal ostetud kuupiletiga saab sõita kõikide nimetatud piirkondade maakonnaliinidel. Ka E-pileti ja 24 tunni pileti puhul võib ühe piletiga sõita kõigi nende piirkondade maakonnaliinidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles