Tõrva patrioot Helen Elias tegi kohalikus poliitikas kiire tõusu (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tõrva vallavanema Helen Eliase sõnul tuleb tal selles ametis paksu nahka kasvatada, et poliitikaga kaasas käiv kemplemine segama ei hakkaks. «Võtan kõike liialt hinge,» tunnistas ta.
Tõrva vallavanema Helen Eliase sõnul tuleb tal selles ametis paksu nahka kasvatada, et poliitikaga kaasas käiv kemplemine segama ei hakkaks. «Võtan kõike liialt hinge,» tunnistas ta. Foto: Arvo Meeks

Mullu kevadest Tõrva vallavanema ametit pidav Helen Elias (32) võiks olla hea näide, kuidas eestlaslikust tagasihoidlikkusest vabanedes võib vahel üsna kiiresti päris kaugele jõuda. Abivallavanemaks saamisel tuli initsiatiiv temalt endalt ja vallajuhi töö algus poolteist aastat hiljem oli juba protsessi loomulik jätk.

Helen Elias valiti Tõrva abivallavanemaks 2021. aasta lõpus. Kui kaugelt võis tunduda, et see oli varasema maksuaudiitori tööga võrreldes kannapööre, siis päris nii see tema sõnul siiski pole. Nimelt on ta juba aastaid Reformierakonnaga seotud olnud ja oli seal varem aktiivne noor, kes kohaliku seltsinguga korvpallivõistlusi ja teisigi üritusi korraldas.

Sööstis koduseinte vahelt poliitikasse

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles