Toidutootjad ja turismiettevõtjad õppisid kasvatama kasumit

LEPM
Copy
Ettevõtjad ringkäigul.
Ettevõtjad ringkäigul. Foto: Riina Savisaar

Otepää valla toidutootjad ja turismiettevõtjad osalesid selle aasta jaanuaris mitmeosalises koolitusprogrammis "Kuidas kasvatan kasumit", mille viis läbi  Põlvamaal elav Loovusait OÜ koolitaja Indrek Maripuu.

Osalejad said ülevaate Eesti erinevate ettevõtete loomis- ja edulugudest. Programmi raames käidi kahel õppereisil nii Põhja kui ka Lõuna-Eestis. Külastati väga põnevaid kohti, kus enamjaolt omanikud rääkisid ettevõtte loomislugusid kui ka ettevõtluse võlu ja valusid: Iglupark OÜ, Telliskivi Loomelinnak, Hektor Container Hotel, Punch Drinks,  Kodas, Peninuki distillery, Tohi Destillery, Maidla Nature Resort.

Koolituse viimastes moodulites tehti ajurünnak enda ettevõtte tegemiste kohta ning kaardistati, mis olukord oli enne koolitust ja koostati näidete ja arutelude põhjal uus visioon, mis võiks olla teisiti tulevikus ning mida saaks ka teistelt üle võtta ja paremini teha.

Osalejatel oli võimalus teiste koolitusel osalejatega oma mõtteid ja ideid jagada ning arendada. Lisaks läbi mitme koolituspäeva leiti uusi kontakte ning koostöövõimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles