Serviti noppis Viljandis topeltpunktid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti mängija Alfred Timmo viskejoonel
Serviti mängija Alfred Timmo viskejoonel Foto: Karl-Fredy Kruup/Baltic Handball League

Rivaalid Põlva Serviti ja Viljandi HC kohtusid mõne päeva eest nii käsipalli Balti liiga kui ka Eesti meistriliiga arvestuses.

Kohtumist Viljandis saatis juba algusest peale pinevus. 1: 1 patiseis kestis neljanda minutini, mil Martin Braun Viljandile ühe värava juurde lisas. Seis 2: 1 kestis samuti kaua – peaaegu üheksanda minutini, kuni Hendrik Koks Viljandi 3: 1 ette viis. Alfred Timmo, Tõnis Kase ja Jürgen Rooba viisid Serviti 12. minutiks Viljandiga ühele pulgale, seisuks 4: 4.

Minut hiljem läks Serviti esimest korda juhtima, kui Timmo seisuks 5: 4 viskas. Mängu 20. minutiks oli Serviti endiselt ühe väravaga ees. See muutus minut hiljem, kui Rooba skooriks 8: 6 tegi.

Viljandile tõi väravalisa Sten Maasalu, kuid väravad Roobalt ja Arturs Meikšansilt hoidsid Servitit liidrina. Nõnda oli 23. minutiks seis 10: 7. Timmo kasvatas edumaa omakorda nelja värava peale. Kaks väravat Kristo Voikalt vähendasid vahemaad, kuid esimese poolaja võitis Serviti skooriga 11: 9.

Teist poolaega alustasid kaks väravat Tõnis Kaselt ja vastulause Aleksander Pertelsonilt. Varem saavutatud neljaväravalise edumaa võitles tagasi Kase värav 34. minutil. Viie väravaga viis Serviti juhtima Timmo. 40. minutil oli seis 17: 11 Servitile. Kümme minutit hiljem oli Viljandi lähemale hiilinud ja viigist lahutas vaid kolm väravat. Serviti lisas aga jõudu juurde ning mäng võideti tulemusega 24: 18.

Serviti resultatiivseimad mängijad olid Alfred Timmo kaheksa väravaga ning Tõnis Kase ja Jürgen Rooba kuuega. Viljandile tõi kümme punkti Hendrik Koks ja kaheksa Kristo Voika.

«Mäng läks oodatult, kõva võitlus mõlemalt poolt ja kaitsele suunatud,» kommenteeris Timmo. «Kaitse poolega saab rahul olla ja Eston Varusk väravasuul tegi tugeva partii. Rünnakul tegi Hendrik Varul väga palju musta tööd, mis tekitas meile tagant viskekohti. Üksikud eksimused ja üldjoones saab rahul olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles