Võrumaa saab nelja projektiga 9 miljoni euro suuruse rahasüsti

Tomi Saluveer
, reporter
Uuendatud 29. jaanuar 2024, 12:13
Copy
Tiit Tootsi juhitav Võrumaa arenduskeskuse teatas neljast projektist, mis saavad riigilt kokku ligi üheksa miljonit toetusraha.
Tiit Tootsi juhitav Võrumaa arenduskeskuse teatas neljast projektist, mis saavad riigilt kokku ligi üheksa miljonit toetusraha. Foto: Arvo Meeks

Võrumaa arenduskeskus teatas neljast projektist, mis saavad riigilt kokku ligi üheksa miljoni euro suuruse toetuse. Rahastuse saavad programmeerimiskool, noortevõrgustik, ettevõtlusinkubaator ja aiasaaduste väärindamiskeskus.

Võrumaa arenduskeskuse juhatuse liikme Tiit Tootsi sõnul lähtuvad projektides kirjeldatud tegevused maakonna arengustrateegiast ning toetavad selles seatud eesmärke. «See, et kõik neli taotlust said rahastuse, näitab, et projektid aitavad kaasa maakonnas oluliste kitsaskohtade lahendamisele ning arenduskeskus on koostöös partneritega taotlused professionaalselt koostanud,» kommenteeris Toots.

Riigi tugiteenuste keskuse projektikoordinaator Pille Ruul kinnitas, et kuigi Põlva- ja Valgamaale keskendatud projekte sedapuhku rahasaajate hulga spole, on nimetatud neljal projektil laiem mõju kui ainult Võru maakond: näiteks on projekt «Lõuna-Eesti Ettevõtlikud Noored» kuue maakonna ülene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles