Võrus astuvad võistlustulle võrkpallilegendid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Barrus Võru võrkpallimeeskond.
Barrus Võru võrkpallimeeskond. Foto: Andri Tallo

Võru spordikeskuses leiab pühapäeval aset Coop Võru suur võrkpallipäev, mis algab pärastlõunal EMÜ/Structura ja Danpower/Võru esiliiga lahinguga. Maaülikooli võistkonda juhendab esimest aastat treenerina tegutsev koondise endine kaitsemängija Rait Rikberg.

Spordikooli praeguste ning endiste õpilaste vahel, kelle seas nii endised koondislased kui ka meistriliiga mängumehed, saab aga teoks šõumäng.

Legende tüürib tänavu 80 aasta juubelit tähistav Aksel Saal. Päeva maiuspalaks on kohtumine Barrus Võru VK ja Riia Tehnikaülikooli vahel. Euroopa meister ja olümpiamedalist Raimonds Vilde soovib RTU Robežardze/Jurmala liigatabelis enne otsustavaid mänge paremasse positsiooni tüürida.

«Soovime teha pisut ajalugu ja vaadata, kui palju meid spordikeskuse saali mahub,» kutsus Barrus Võru võistkonna peatreener Oliver Lüütsepp kõiki fänne omadele kaasa elama.

«Sissepääs on kõigile tasuta. Barruselt on pere pisematele spordikeskuse areenil lastebatuut. Orava jahtkond pakub fännidele suppi ja grillvorsti, korraldame publikumänge, toimub spordiriiete kirbukas,» lisas Lüütsepp.

Coop Võru võrkpallipäeval toimuvad kõik mängud tiitlivõistlusteltki tuttaval Taraflexi kattel, mis muudab nii mängu kui ka selle jälgimise veelgi vaatemängulisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles