Eesti lõpetas suurvõistluse üheksanda kohaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Treener Asko Saarepuu (vasakult), teateneliku liikmed Toni Andree Saarepuu, Gerda Kivil, Herta Rajas ja Daniel Varikov ning hooldemees Eno Vahtra
Treener Asko Saarepuu (vasakult), teateneliku liikmed Toni Andree Saarepuu, Gerda Kivil, Herta Rajas ja Daniel Varikov ning hooldemees Eno Vahtra Foto: Team Estonia

Eesti koondis lõpetas Lõuna-Koreas Gang­wonis peetud noorte olümpiamängud üheksanda kohaga murdmaasuusatamise segateatesõidus.

Eesti tiimi kuulus ka kaks Võrumaa noormeest: Da­niel Varikov kubist Võru Biathlon ja Toni Andree Saarepuu Võru suusaklubist. Neidudest olid tiimis Gerda Kivil ja Herta Rajas. Kivili ja Saarepuu vahetuste järel oli Eesti viies, Rajas andis teate üle kaheksandal positsioonil ja Varikov lõpetas üheksandana. Võitnud Saksamaa nelikule kaotas Eesti 2.15,1-ga.

«Kogu tiim oli tubli. Mul on enda soorituse üle väga hea meel, suutsin pärast individuaaldistantsi end kokku võtta ja sõita oma rütmis,» ütles Saarepuu, kelle põhistart – vabatehnikasprint – ebaõnnestus ajatrahvi tõttu.

«Olen enda olümpias pettunud, aga arvan, et siit on hea edasi minna ja näidata täiskasvanute olümpial, mida suudan,» lisas ta pressiteate vahendusel.

17-aastane Saarepuu oli võistluste lõputseremoonial ka Eesti lipukandja. «See on väga auväärne!» rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles