Osula ristmiku lähistel toimus avarii

LEPM
Uuendatud 7. veebruar 2024, 10:26
Copy
Liiklusummik enne Osula ristmikku Tartu-Luhamaa maanteel. Foto on illustratiivne.
Liiklusummik enne Osula ristmikku Tartu-Luhamaa maanteel. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna hommikul kell kaheksa ajal toimus avarii Võru-Tartu vahelisel maanteel, kus möödasõitu sooritanud sõiduauto ei jõudnud tagasi reastuda ning põrkas kokku Osula ristist Võru suunas keeranud autoga.

Kell 8.05 laekus politseile info, et Vagula külas põrkasid kokku kaks sõidukit. Esialgsete andmete kohaselt pööras sõiduauto Citroën Osula ristist Võru poole. Talle liikus Võrust Tartu suunas vastu Škoda, mille juht oli sooritamas möödasõitu, kuid ei suutnud oma ritta tagasi reastuda.

«Juht üritas möödasõitu teha, kuid ei jõudnud oma sõiduritta tagasi,» kinnitas politsei pressiesindaja Gerli Vaher. Autod põrkasid tema sõnul kokku, kuid juhid viga ei saanud. Juhid olid kained, omasid juhtimisõigust ning sõidukite rehvid vastasid nõuetele. Juhtumi osas algatakse kindlustusjuhtum.

Transpordiamet hoiatab, et kolmapäeval on teed kohati libedad. Varahommikul on Eesti põhi- ja tugimaanteed valdavalt kuivad või soolaniisked ja sõidutingimused on head.

Teeolud on aga kehvemad Ida-Virumaal kus on sõiduradade vahel lumesegu ja Eesti lõunaosas, Lätiga piirnevatel aladel, kus sajab lund ja nähtavus võib olla piiratud. Väiksemad teed on lumised ja libedad. Õhutemperatuur jääb -3 ja -9 kraadi vahele.

Ilmaprognoosi järgi võib päeval tulla mõningast lumesadu ja temperatuurid on päeval -3 ja -9 kraadi juurde ning õhtul -6 ja -12 kraadi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles