Teisipäeval tuleb kohati kuni kaks kraadi sooja

BNS
Copy
Talv Haanjas
Talv Haanjas Foto: Arved Breidaks

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb teisipäeval kohati kuni kaks kraadi sooja, mõnes paigas on aga parajalt pakast.

Öösel on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi, vihma, ka jäävihma, vaid Kirde-Eestis võib olla sajuta. On jäidet. Paiguti tuiskab ja on märja lume ladestust. Puhub kirde- ja idatuul 5-12, saartel ja rannikul 8-14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -9, saartel -2 kuni +1 kraadi.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul 7-12 m/s. Ajuti sajab lund. Nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -6 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi, paiguti ka vihma ja jäävihma, vaid Kirde-Eestis võib olla sajuta. On jäidet. Paiguti tuiskab ja on märja lume ladestust. Puhub ida- ja kagutuul 5-12, saartel ja rannikul 8-14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -7, Lääne-Eesti saartel ja mandri lõunaservas -1 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub ida- ja kagutuul 7-12 m/s. Ajuti sajab vähest lund. Nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles