Võrus algas ettevõtluse pesa loomine

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Kagu-Eesti innovatsioonikeskuse juhataja Anita Hoole seisab Põllu tänav 4 laohoone ees, mille asemele on plaanis rajada moodne teenindus- ja tootmishoone.
Kagu-Eesti innovatsioonikeskuse juhataja Anita Hoole seisab Põllu tänav 4 laohoone ees, mille asemele on plaanis rajada moodne teenindus- ja tootmishoone. Foto: Arvo Meeks

Kagu-Eesti ettevõtluse edendajad hakkavad Võrru rajatavas hoones ühisel jõul pakkuma ettevõtlikele inimestele inkubatsiooniteenuseid. Hoonest saab koht äriideede idanemiseks ja kasvuks. Projektiks saadi riigilt toetust hoone ehitamiseks 17 ettevõtjale.

«Ideede idanemiseks ja edasiseks kasvuks on kohapeal vajalik kõrgel tasemel süsteem,» rääkis MTÜ Kagu-Eesti Innovatsioonikeskus (KEIK) juhataja ning Kagu-Eesti ettevõtluse ökosüsteemi arengu programmi üks eestvedaja Anita Hoole.

KEIKi juhi sõnul saavad sellest peamiselt kasu ümberkaudsed alustavad ettevõtjad, aga ka äriideed muuta tahtvad tegutsejad. Sihtrühma kuuluvad ka ümberõppest huvitatud inimesed, õpilased ja üliõpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles