Uued trikoloorid jõudsid omanikeni

Mati Määrits
, reporter
Copy
Riigilipu andis Tiia Johansonile üle Kaitseliidu Põlva malevkonna pealik Jaano Mägi, kringli võttis autost välja korrapidaja Kristjan  Raudnagel (paremal).
Riigilipu andis Tiia Johansonile üle Kaitseliidu Põlva malevkonna pealik Jaano Mägi, kringli võttis autost välja korrapidaja Kristjan Raudnagel (paremal). Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kaitseliidu Põlva malevkonna pealik Jaano Mägi andis reedel üle riigilipud kolmele eraisikule ja kolmele firmale, kes on aegade jooksul toetanud malevat ja selle tegevusi või siis olnud head koostööpartnerid.

Esimesena võttis kingituse vastu Tännassilma, Kähri ja Puskaru külavanem Tiia Johanson, kes on kaasa löönud kodutütarde ja noorkotkaste ürituste korraldamises ning aitas mullu Kaitseliidul Tännassilma külas läbi viia maakaitsepäeva.

Johansoni tütar Susanna on olnud kodutütar kolm või neli aastat ning tunnistati mullu Põlvamaal aasta kodutütreks. «Äge asi, mida noored teevad! Ema on rõõmus, et laps on seal. Ise panustan hästi palju köögis, kui nad laagris on, tehes neile söögi. Kui laager on kaks päeva, viibingi koos nendega kogu aeg seal,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles