Võrus leiti ilmselt tunamullu kadunud mehe säilmed

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Politsei ja kiirabi sündmuskohal.
Politsei ja kiirabi sündmuskohal. Foto: Arved Breidaks

Võrus leiti eile inimese säilmed. Täna teatas politsei, et avastatud säilmete puhul on suure tõenäosusega tegu 2022. aastal kadunud mehega.

Politsei sai eile kella 13 paiku teate, et Võru linnast Räpina maanteelt leiti inimese säilmed. Leiukoha ja skeleti lähistelt leiti ka riideesemed ning ka isikut tõendav dokument, mis kuulusid Võrus 2022. aasta detsembrikuus kadunuks jäänud 60-aastasele Aivarile.

«Suure tõenäosusega ongi avastatud säilmete puhul tegu kadunud mehega, kuid tõsikindlalt saame seda kinnitada alles siis, kui leiule on tehtud DNA-uuring,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Pirjo Neissaar.

2022. aasta detsembri alguses andis politsei teada, et palub kaasabi Aivari leidmiseks. Mees oli lahkunud eelneval kuul oma kodust. Murelikud lähedased pöördusid toona politsei poole, kui polnud oma pereliikmest juba nädalaid kuulnud. Nende sõnutsi olevat tal olnud kombeks aeg-ajalt kodust kellelegi sõna jätmata lahkuda ning omi asju ajada.

Politsei asus teate laekudes infot koguma ning mehe võimalikke viibimiskohti kontrollima. Suheldi nii kohaliku haigla personali, kaupluste ja piirkonnas asuvate ettevõtete töötajatega ning vesteldi ka lähedastega. Üle kontrolliti nii tema kodukoht Võru linnas kui ka teised paigad, kus ta tavatses käia. Mehe mobiiltelefon oli välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles