Tõrva muusikakool võõrustas Mulgimaa noori soliste ja pillimängijaid

Copy
Kontserdil esines ka Karksi-Nuia ja Tõrva muusikakooli muusikutest koosnev Mulgimaa noorte džässorkester.
Kontserdil esines ka Karksi-Nuia ja Tõrva muusikakooli muusikutest koosnev Mulgimaa noorte džässorkester. Foto: Vello Jaska

Ajaloolisel Mulgimaal tegutsevate muusikakoolide noored õppurid kogunesid hiljuti Tõrva muusikakooli aulasse, et veeta õdus õhtupoolik, esinedes laulude ja pillilugudega.

Esinesid kohalikud lauluneiud Novella Hansoni ja Maie Kala juhendamisel, Gerda Lõokese kandleklassi õpilane, Anton Kogani juhendatavad puhkpillimängijad Karksi-Nuia ja Tõrva ühises džässorkestris. Samuti kõlasid kaasahaaravalt Karksi-Nuia noorte lõõtspillimängijate palad Margus Põldsepa ja Rasmus Kadaja juhendamisel. Aga et sama kooli õpilased oskavad ka klaverit, viiulit ja klarnetit mängida, seda tõendasid veenvalt Anton Kogani ja Ülle Holmqvisti õpilased.

Haare laienes, kui Tarvastu muusika- ja kunstikooli õpetaja Jaan Tamm tõi publiku ette oma orkestri, kes esitas juhendaja loodud pala «Pööripäev». Nauditav oli ka õpetajate Riina Piirikivi ja Guldžahon Jussufi klaverisolistide esitus ning Merli Mäevälja õpilase laul. Abjast tõid muusikalist külakosti Heiki Vungi kitarriõpilane ja Tiiu Jõgi noored pianistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles