Presidendiproua tunnustas Perekaardi partnereid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lasterikaste perede liidu president Aage Õunap peab taolist partnerlust ülioluliseks.
Lasterikaste perede liidu president Aage Õunap peab taolist partnerlust ülioluliseks. Foto: Elmo Riig

Presidendi abikaasa Sirje Karis ja Eesti lasterikaste perede liit tunnustasid kolmapäeval tänugalal Perekaardi pikaajalisi partnerettevõtteid. Tänu kuulub ligi sajale ettevõttele, kelle süda on tuksunud juba kümme aastat lasterikaste perede rütmis. Kolm ettevõtet valiti ka laste lemmikuks.  

Nordic Hotel Forumis korraldatud galal tõstsid presidendi abikaasa Sirje Karis ja lasterikaste perede liit esile partnereid, kes on Perekaardi programmis kaasa teinud sooduskaardi loomisest saadik ehk nüüdseks juba kümme aastat.

«Tänan ja tunnustan kõiki neid ettevõtteid, kes on liitunud meie lasterikastele peredele mõeldud sooduskaardiga,» ütles oma kõnes Sirje Karis. «See annab kolme või enama lapsega peredele võimaluse külastada soodsamalt muuseume, teatreid ja teemaparke ning teha taskukohaseid sisseoste. Perekaardiga liitumine näitab ettevõtjate toetust, sotsiaalset vastutustunnet, märkamist ja hoolivust.»

Põlva- ja Valgamaal pälvis tunnustuse kokku kolm ettevõtet. Perekaardi programmis on kümme aastat kaasa teinud Büroomaailm, Cantervilla Lossi mängumaa ja Eesti maanteemuuseum.

Lisaks anti välja ka laste lemmiku tiitlid, mille pälvisid Tervise Paradiis, Lottemaa ja Juku mänguasjakeskused. Oma lemmiku poolt said Perekaardi kasutajad hääletada sotsiaalmeedia vahendusel.

«Olen tänulik, et nii paljud ettevõtted on meiega juba kümme aastat suurperede heaolusse panustanud ning aidanud neil säästa igapäevastelt kulutustelt. Üks pealtnäha väike soodustus võib peredele tähendada ainsat võimalust külastada üheskoos veekeskust, restorani või muuseumi,» ütles lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Eesti lasterikaste perede liit väljastab Perekaarte alates 2014. aastast. Tegemist on Eesti suurima sooduspakkumiste võrgustikuga, millega kolme ja enama lapsega pered saavad eri teenuseid ja tooteid tarbida taskukohasemalt. Perekaardil on rohkem kui 500 koostööpartnerit üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles