Valka endine vallajuht oli omal ajal superstaar (4)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga-Valka ühissüdames üle piiri kiikumist võimaldav kiik oli Vents Armands Krauklise idee.
Valga-Valka ühissüdames üle piiri kiikumist võimaldav kiik oli Vents Armands Krauklise idee. Foto: Tiit Loim

Aastaid Valka omavalitsuse juhi ametit pidanud Vents Armands Krauklis on aastate jooksul jõudnud maitsta väga erinevate ametite leiba ajakirjanikust riigi popima bändi liikmeni ja ettevõtjast poliitikuni. Mullune ametikohast ilmajäämine teeb talle tuska aga siiani.

Kohtume Krauklisega Valka kohvikus Walk (enam-vähem kõik viisakamad kohad Läti piirilinnas Valkas kannavad sellist nime – toim), kus seinal on teiste seas foto ka temast. Krauklis saabub sinna kohaliku omavalitsuse maakomisjoni kohtumiselt. Poliitiliselt aktiivne on ta siiani, kuigi pärast mullust maikuist umbusaldamist enam mitte Valka kihelkonnaduuma esimehena. Kohaliku omavalitsuse juhi ametit oli ta tolleks ajaks pidanud vahelduva eduga 19 aastat.

«See on mulle siiani emotsionaalselt raske,» ütles Krauklis umbusaldamise kohta. «Panin kogu oma energia sellesse töösse. Aga poliitika on poliitika ja kolm mu oma nimekirja inimest otsustasid mu reeta. Mu sõbrad alati ütlevad, et olen liiga viisakas. Vahel peab olema küünilisem, aga ma ei ole selline. Ootan inimestelt alati midagi head,» tõdes ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles