Mannima võitis järjekordse maratoni

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Naiste arvestuses oli parim otepäälanna Tatjana Mannima. Teine oli Aveli Uustalu, kolmas koht läks aga samuti Otepääle – Teiloora Ojastele.
Naiste arvestuses oli parim otepäälanna Tatjana Mannima. Teine oli Aveli Uustalu, kolmas koht läks aga samuti Otepääle – Teiloora Ojastele. Foto: Adam Illingworth

Alutaguse suusaradadel peetud 25. Tamsalu–Neeruti maratoni võitis ukrainlane Oleksandr Lisohor ajaga 1:21.25 (A.R Pro Ski Team). Võistluse teine ja kolmas koht läksid Jõulu suusaklubile: vastavalt Andreas Veerpalule ja Anders Veerpalule.

Naiste arvestuses läks võit ajaga 01:28.52 Otepää vallas elavale Tatjana Mannimale (Suusasemud I), teise kohta võttis Aveli Uustalu Alutaguse suusaklubist ja kolmanda Teiloora Ojaste Otepää klubist Karupesa Team.

Estoloppeti 2024 naiste üldvõidu juba kindlustanud Tatjana Mannima tõdes, et hommikul tundus rada pealtnäha jäine. «Mõtlesin, et äkki ei lähegi pehmeks. Sõites oli esimene ring kõige kiirem, teine juba aeglasem ning kolmas pehme. Leidsin endale kohe alguses sobiva pundi, kellega suutsin koos sõita pea kaks ja pool ringi. Enne finišit võtsin rahulikult, sest teadsin, et täna ei pea ma endast sada protsenti välja panema. Võidu üle on mul loomulikult väga hea meel,» rõõmustas Mannima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles