Sotsiaaltöötajate elektriautode kojamehed ja laadimisluuk viskasid vimkasid (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Uued Dacia Springid on Nöörimaa tugikodu hästi teeninud, ent paar muret on nendega olnud. Osal autodel ei töötanud klaasipuhastid ja ka laadimise luuk kipub külmaga tõrkuma.
Uued Dacia Springid on Nöörimaa tugikodu hästi teeninud, ent paar muret on nendega olnud. Osal autodel ei töötanud klaasipuhastid ja ka laadimise luuk kipub külmaga tõrkuma. Foto: Arved Breidaks

Suvel Võru Nöörimaa tugikodule üle antud kaheksa elektrilist linnamaasturit on asutuse juhi sõnul töötajaid üldiselt hästi teeninud, kuigi paar ootamatust on nendega ette tulnud.

Aastaid on Eesti sotsiaaltöötajad ringi vuranud elektriliste Mitsubishi iMiEVidega, aga kuna need hakkavad juba väsima, vahetatakse neid järjest välja. Suvel sai Võrus asuv Nöörimaa tugikodu kaheksa uut elektriautot Dacia Spring.

Tugikodu direktor Halliki Karba lausus, et üldiselt on nad autodega igati rahul. «Väga hea soe ja mõnus on sõita, selle üle naised ei kurda. Aku kestab piisavalt, meie töö vajadused katavad need autod superhästi ära. Meil on ainult linnasõit, iga päev ei pea laadimagi.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles