Tiit Kuslapuu: kuidas muuta Valga kui vallakeskus praegusega võrreldes atraktiivsemaks? (2)

, pensionär Valgast
Copy
Tiit Kuslapuu
Tiit Kuslapuu Foto: Arvo Meeks

Hiljuti võisime Lõuna-Eesti Postimehest lugeda, et Valgas on lõpuks valminud kauaoodatud uus spordihall, see info mõistagi rõõmustas. Samas varjutas seda repliik, et korvpalli tarvis kipub sealne saal väikseks jääma.

Otsustasin minna uut spordimekat vaatama Kuperjanovi tänavalt, täpsemalt gümnaasiumiõuelt. Olin aga autoga ja kuna sissesõidul koolihoovi on keelav märk, võtsin suuna hoopis Ernst Enno tänava poolsele, ilmselt tulevaseks parklaks mõeldud alale. Lootsin saada välise ülevaate valminud rajatisest, aga see koht seda siiski väga hästi ei võimaldanud, lisaks oli ümbrus mõjutatud äsjasest jäävihmast.

Siiski pakkus piiratud vaatepilt ilmeka näite tänapäevasest arhitektuurist. Kiiduväärsena torkas silma uue hoone sidumine vana staadionitribüüni kompleksiga. Ehmatus sai aga mulle osaks, kui pilk langes uue hoone juurde suunduvale teele. Selle äärest vaatasid vastu naaberelamu juurde kuuluvad puukuurisarad ning nii meenus pilt, mis kunagi avanes või avaneb mõneti paraku siiani linna keskväljakul ja selle lähiümbruses.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles