Valgamaad esindab Koolitantsu finaalis stuudio Joy

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard "Intelligentsus"
Richard "Intelligentsus" Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Koolitantsu meeskond avaldas 2. aprillil finaalkontserdile pääsenud tantsud. Valgamaalt on sinna läbi piirkondliku festivali sõela valitud stuudio Joy vabatants «Intelligentsus» trupi Richard 4.–6. klassi rühma esituses.
 

Festivali korraldajad tõdevad, et žürii ülesanne oli kohati pea võimatu, kuna tase oli sel aastal väga kõrge. Samas tunnustavad nad omalt poolt kõiki piirkondlikus voorus osalenud tantse, tantsijaid ja juhendajaid suurepäraste tööde eest.

Finaalkontsert on 21. aprillil Tallinnas Nokia kontserdimajas ja ETV salvestab selle erisaatena. Kuna ka möödunud aastal oli lõppkontsert Nokias ja Richardi tantsulapsed olid ka siis finalistid, pole stuudio juhil Marina Jerjominal põhjust nende pärast muretseda.

«Arvestades konkurentsi, võime oma tulemusega rahul olla ja tunda rõõmu, et saame Eesti väga tugevate tantsutruppidega ühel kontserdil esineda,» rääkis uudise saanud Jerjomina.

Küsimusele Richardi grupi koosseisu kohta andis stuudio juht teada, et selles on üksteist liiget ja 80 protsenti neist on eesti lapsed.

«Mul on hea meel, et nad tantsivad juba neli-viis aastat. Nad ei kartnud ka pedagoogi vahetust, mis toimus sügisel seoses nende juhendaja lapsepuhkusega, usaldasid mind ja läti treenerit Elīna Lutcet, kes töötab nendega inglise keeles. Aitäh neile selle eest!» rääkis Jerjomina, olles kindel, et richardlased kaitsevad Valgamaa au väärikalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles