Peaasi.ee kutsub võtma väikest hingetõmbepausi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Peaasi.ee juht Anna-Kaisa Oidermaa
Peaasi.ee juht Anna-Kaisa Oidermaa Foto: Tairo Lutter

Peaasi.ee kutsub rahvusvahelisel unepäeval, 15. märtsil kell 12.12 osa võtma üle-eestilisest hingetõmbepausist. See on osa eile alanud viienädalasest vaimse tervise vitamiinikuurist, milles osaleb ligi 60 000 inimest enam kui 300 organisatsioonist.

«Sel aastal keskendume töörõõmu, koolirõõmu ja elurõõmu esile toomisele igapäeva toimetuste saginast. Vitamiinikuuriga on juba liitunud sadakond organisatsiooni enam kui möödunud aastal,» rääkis Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Viis vaimse tervise vitamiini on uni ja puhkamine, tasakaalustatud toitumine, meeldivate emotsioonide kogemine, liikumine ja head suhted. Igal nädalal keskendutakse ühele neist ja jagatakse soovitusi, kuidas nende abil oma vaimu tugevdada ja vaimse tervise tasakaalu parandada. Vitamiinikuuris saab osaleda nii üksi, pere, sõprade ja meeskonnaga kui ka klassi või kooliga.

Vitamiinikuuri alguses saab Peaasi. ee kodulehel täita testi, et välja selgitada, missugust vaimutervise vitamiini kõige enam vaja on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles