19 last sooritas vööeksami

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Judolaagris osalenud lapsed koos treeneritega: Ivar Rosenberg (taga paremal), Ants-Hindrek Tiido (taga vasakul) ja Enno Raag (ees vasakul).
Judolaagris osalenud lapsed koos treeneritega: Ivar Rosenberg (taga paremal), Ants-Hindrek Tiido (taga vasakul) ja Enno Raag (ees vasakul). Foto: Klubi Rei

Võru spordikeskuses leidis aset kolmepäevane judolaager. Selle viimasel päeval sooritas kollase vöö eksami üheksa last, oranži vöö sai kaheksa ja rohelise kaks last. Seega astusid lapsed judoteadmiste ja -oskuste omandamisel suure sammu edasi, tõdes Võru klubi Rei eestvedaja Enno Raag.

Ta selgitas, et teadmisi ja oskusi judost näitavad vöö värvid: valge, kollane, oranž, roheline, sinine, pruun ja must. «Iga uue vööastme saamiseks tuleb sooritada eksam. Neil, kes sel korral eksamit ei sooritanud, ei maksa pead norgu lasta: natuke jäi ajast puudu, et kõik selgeks saada. Kindlasti tuleb uus võimalus,» julgustas Raag väikesi judopoisse ja -tüdrukuid.

Kollase vöö eksami sooritasid Louis Guerrin, Richard Maksimov, Liselle Maksimov, Reio Maksimov, Ahto Semmel, Roel Aiden Kipasto, Rasmus Kõu Epler, Keron Ojasoo ja Jaan Kuus. Oranži vöö eksami tegid ära Tauri Räim, Otto Kelt, Hendrik Leeland, Ilo Guerrin, Renek Hõrak, Andre Mattias Randmaa, Siim Sipolainen ja Eeri Meriste. Rohelise vöö aga teenisid välja Saara Oja ja Jann Jakob Ruuder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles