Politsei otsib endiselt Tartumaal kadunud 85-aastast Heinut

LEPM
Copy
Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112.
Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei otsib endiselt reede öösel Tartumaal Kastre vallas kaduma läinud 85-aastast Heinut.

"Politseinikud on jätkanud täna Kastre vallas ja selle ümbruses erinevate aadresside kontrollimist, ent meest ei ole jätkuvalt leitud. Kaasatud on vabatahtlikud, kaitseliitlased, droonid ja koerapatrullid," ütles Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kert Kotkas. "Palun eriti Kastre, Ahja, Tabivere ja Tartu inimestel hoida silmad lahti. Samuti ei ole välistatud, et Heinu on istunud bussi peale ja mõnda teise Eesti piirkonda sõitnud. Seega, kui olete Heinut eile või täna kuskil liikumas näinud, siis andke sellest politseile teada. Iga vihje on vägagi tervitatav."

Heinu on umbes 172 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega. Peas on tal must nokamüts ja seljas hall kilejope. Kõndides lonkab ta üht jalga. Heinu on ka varem samal moel oma elupaigast lahkunud.

Politsei palub kõigil, kel on infot Heinu asukohast või kes on teda näinud, anda sellest teada häirekeskuse numbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles