Valga-Valka võistlus tuleb uues kuues

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Valka spordi- ja noorsootöö osakonna juhataja Raivis Granics (vasakult), Valka kihelkonnaduuma esimees Gita Avote, MTÜ Triatloniakadeemia juhatuse liige Margus Lepik, Valga vallavanem Monika Rogenbaum ja vallavolikogu esimees Lauri Drubinš kahe riigi piiril.
Valka spordi- ja noorsootöö osakonna juhataja Raivis Granics (vasakult), Valka kihelkonnaduuma esimees Gita Avote, MTÜ Triatloniakadeemia juhatuse liige Margus Lepik, Valga vallavanem Monika Rogenbaum ja vallavolikogu esimees Lauri Drubinš kahe riigi piiril. Foto: MtÜ Triatloniakadeemia

Eesti-Läti piiril kohtusid Valga ja Valka esindajad ning võistluse Valga-Valka City Run korraldaja, et leppida kokku koostöö Valga-Valka linnajooksu ettevalmistamisel.

Tegu on üritusega, mis eri nimede all toimunud tegelikult juba aastaid. Järgmiseks viieks aastaks on selle korraldamise üle võtnud MTÜ Triatloniakadeemia, kelle kalendrist võib leida nii Eesti triatloni karikasarja võistlused kui ka pika ajalooga Viking Window Paide-Türi rahvajooksu. Kahe linna vahelisele jooksuvõistlusele annab omalt pool hoogu ka Utilitas, kes laiendas sellest aastast rohelise energia ja soojuse tootmist ka Valka linna.

Kavas on lastedistantsid pikkusega 350 meetrit ja üks kilomeeter ning põhidistantsid, millel pikkust 5 ja 10 kilomeetrit. Lisaks jooksjatele on starti oodatud kõndijad ja kepikõndjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles