Üle Eesti jagab nüüd teadmisi 520 rahatarka õpetajat

BNS
Copy
Pärnumaa rahatargad pedagoogid lõpuüritusel. 
Pärnumaa rahatargad pedagoogid lõpuüritusel. Foto: Rahandusministeerium

Sel nädalal lõpetati pidulikult õpetajate rahatarkuse mentorklubide neljas hooaeg – sügisel alustanud 200 osalejast pälvisid tunnistuse kokku 142 kooli- ja lasteaiaõpetajat, noorsootöötajat, raamatukoguhoidjat ning nelja tegutsemisaasta peale kokku on nüüd klubis omandatud teadmisi edasi andmas 520 õpetajat üle Eesti.

„Mida rahatargemad on riigi kodanikud, seda kindlam on meie inimeste ja riigi tulevik,“ kõneles rahandusminister Mart Võrklaev. „Aitäh mentoritele, kes on võtnud südameasjaks finantsteadmisi jagada ning õpetajatele, kes need omakorda õpilasteni viivad. Muutused algavad lastest ning nii jõuavad õpetajatelt saadud tarkused sageli ka kodudesse,“ märkis minister. „Rahatarkus kooliprogrammi annab eelkõige aga noortele endile tulevikuks olulise teadmiste ja oskuste baasi, et elus paremini läbi lüüa.“

Õpetajate rahatarkuse mentorklubid on aasta-aastalt üha populaarsemad. Lõppenud hooajal tegutsesid üle Eesti erinevates maakondades 10 gruppi, Tartus ja Valgas tuli suure huvi tõttu avada kaks klubi. Lisaks omandasid rahatarkust Harjumaa, Rapla-Järva, Lääne-Saare, Pärnu, Lääne-Virumaa ja Võru-Põlva õpetajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles