Otepää tehase staažikas juht suundus uutele radadele

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Otepää vineeritehast juhtis Silver Rõõmussaar viimased kuus aastat, kokku töötas ta piirkonna ühes olulisemas ettevõttes aga rohkem kui 15 aastat.
Otepää vineeritehast juhtis Silver Rõõmussaar viimased kuus aastat, kokku töötas ta piirkonna ühes olulisemas ettevõttes aga rohkem kui 15 aastat. Foto: Maarius Suviste

Pikka aega UPM-Kymmene Otepää OÜd juhtinud Silver Rõõmussaar pani kodupaigas ameti maha ja läks vastu uutele väljakutsetele.

«Olen UPMis eri ametikohtadel töötanud enam kui 15 aastat. See on pikk aeg. Eri rollid, mida nende aastate jooksul olen ettevõttes täitnud, on olnud põnevad ja arendavad. Viimased kuus aastat ettevõtte juhina on olnud täis väljakutseid, kuid oleme tugeva meeskonnana sellest kõigest koos läbi tulnud,» ütles Rõõmussaar.

Ta lisas, et kuna praegu tundub olevat veidi stabiilsem hetk, siis sündiski otsus, et on nii ettevõtte kui tema seisukohalt hea aeg säärane muudatus ette võtta. «Kuigi olen tänulik kõige eest, mida olen UPMis õppinud ja saavutanud, usun, et on õige aeg liikuda vastu uutele väljakutsetele,» tõdes Silver Rõõmussaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles