Valga noortekeskuses algab remont

LEPM
Copy
Valga vallavanem Monika Rogenbaum ja ehitusettevõtte A. K Montage OÜ esindaja Aivar Paidre allkirjastasid Valga avatud noortekeskuse rekonstrueerimiseks lepingu.
Valga vallavanem Monika Rogenbaum ja ehitusettevõtte A. K Montage OÜ esindaja Aivar Paidre allkirjastasid Valga avatud noortekeskuse rekonstrueerimiseks lepingu. Foto: Valga vallavalitsus

Valga vallavanem Monika Rogenbaum ja ehitusettevõtte A. K Montage OÜ esindaja Aivar Paidre allkirjastasid Valga avatud noortekeskuse rekonstrueerimiseks lepingu. Tänavu kevadel algab noortekeskuses suur remont. 

Ulatuslikud tööd majas kestavad veidi üle aasta. Pikal remondiperioodil noored oma ruumideta siiski ei ole – noortekeskus end juba sisse seadnud ajutisele pinnale, mis asub Valga jaamahoones.

Kaua oodatud rekonstrueerimistööde tulemusel saab muinsuskaitselise väärtusega hoones olema kaasaegne ja normidele vastav valgustus ning ventilatsioon, rekonstrueeritud saavad kütte-, elektri- ja vee- ja kanalisatsioonisüsteemid, mis on vajalikud energiatõhususe saavutamiseks. Hoone ahiküte asendatakse kaugküttega. Rajatav soojustagastusega õhutussüsteem tagab energiatõhususe ja kvaliteetsema sisekliima. Rekonstrueeritud saab ka hoone fassaad. Kinnistule paigaldatakse päikesepaneelid, mis tagavad taastuvenergiaallikate ratsionaalsema kasutuselevõtu. Tehtud saavad ka tuleohutustööd, mis projekti mõttes kahjuks abikõlbulikud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles